Ontstoppen

Heeft u een ontstoppingsbedrijf nodig? Een ontstopping is een vervelend probleem waar iedereen snel vanaf wilt. Leidingen kunnen na verloop van tijd verstopt raken om allerlei redenen. Een hardnekkige verstopping kan voor rioolproblemen zorgen.

Wanneer het probleem alleen in de afvoer zit is deze vaak nog op te lossen met huis tuin en keuken middelen. Denk bijvoorbeeld aan vloeibaar ontstoppingsmiddel of soda.

Controleer de zwanenhals:

Als uw gootsteen verstopt is controleer altijd eerst de zwanenhals. Deze bevindt zich onder de gootsteen. Om de gootsteen te ontstoppen kunt u de zwanenhals eenvoudig losdraaien. Hou altijd een teiltje onder de leiding om vocht op te vangen. U kunt ontstoppingsmiddel of soda met heet water in de zwanenhals doen en deze laten weken. De verstopping zal langzaam oplossen en de leiding zal weer schoon zijn.

Houdt het probleem aan?

Wanneer het probleem echter dieper zit kan een ontstoppingsveer een mogelijke uitkomst bieden. Dit is een lange kabel met schroefdraad als uiteinde. Deze kan met een mechanisme worden geroteerd om door de verstopping heen te boren. Zelf hiermee kan de verstopping blijven aanhouden. Om snel van de verstopping af te komen raden wij dan aan om een ervaren ontstopper te bellen. Ontstoppingsbedrijven maken gebruik van een veermachine die vele malen krachtiger is dan een ontstoppingsveer. Deze machine heeft meerdere opzetstukken waardoor zij verschillende soorten leidingen kunnen schoonmaken.Bekijk ook andere Adviesplaats sites:
Random tip:
huishoudvrouw

Copyright © Ventura Connect Group BV 2021

Algemene voorwaarden - Disclaimer

Adviesplaats.nl
Het antwoord op al uw vragen
Huishouden