Grote Schoonnmaak


Vroeger was de jaarlijkse grote schoonmaak de normaalste zaak van de wereld. Eén keer per jaar, in het voorjaar,  was het huis schoonmaken prioriteit nummer één.  Van het schoonmaken van de zolder tot de schoonmaak van de kelder. Alles werd ( ieder jaar)gestoft, geboend en gelucht en ook nog eens in een zeer korte tijd!

Het schoonmaken anno nu is dat er niet meer zoveel tijd is om dat te doen en een schoonmaakhulp wenselijk kan zijn. Tegenwoordig hebben veel vrouwen een (betaalde) baan, naast het voeren van een huishouding.

Het hedendaagse  huis schoonmaken doen we in etappes. Naast het wekelijks schoonmaken van o.a. de toilet, doen we de ene week de zolder, de andere week krijgen de slaapkamers een grote schoonmaakbeurt  en daarna weer de keuken. Zo raakt er niemand overspannen of overwerkt en blijft het huis schoon en fris.

Tevens zijn er ook mogelijk heden om hulp in de huishouding in te schakelen, zoekt u een huishoudelijke hulp vul dan onderstaand formulier in en er wordt contact met u opgenomen.


Aanhef: dhr / mevr *
Achternaam: *
PC & Plaats: *
Email: *
 
Voor hoeveel uur zoekt u Hulp in de Huishouding?
Voor welke werkzaamheden zoekt u Hulp in de Huishouding?
 


Bekijk ook andere Adviesplaats sites:
Random tip:
huishoudvrouw

Copyright © Ventura Connect Group BV 2020

Algemene voorwaarden - Disclaimer

Adviesplaats.nl
Het antwoord op al uw vragen
Huishouden